söndag 9 augusti 2009

Helgen är snart slut...

vad har hänt... jo fästingar fastborrade på kroppen efter blåbärsplockningen... så det blir nog inga fler blåbär i år :-) Fast pajen var väldig god i alla fall.

I går var vi på sommarfest på vår förra gata. Det var ca 60 personer med partytält, musikanläggning, helgrillat lamm och massa annat gott. Alexius drack bål och åt korv så det sprutade genom öronen nästan. Emma såg man knappt till för hon hade så roligt med alla nya kompisarna. Över 20 barn i samma åldrar så det var full rulle på barnen och de hölls sig vakna tills vi tog taxi hem vid elva snåret. Det var en kanonkväll men rätt skönt att komma hem i tid och vi var väldigt pigga och krya i morse.

Så idag blev det stranden och Emma fick leka med Lovina. Köpte med picknick mat och myste i solen. När det blev middagstid packade vi ihop och drog vidare till nästa badställe där vi åt på resturang (Robert åt Lax med klyftpotatis, jag åt skaldjurssoppa med bröd och aioli, barnen åt pannkaka) Danne och Maria var med oss. Efter att barnen lekt på lekparken medan vi tog en Cappuccino så blev det ett kvällsdopp för mig och barnen. Nu laddar vi (eller deppar) inför morgondagens arbete...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar