lördag 30 maj 2009

Sömnbrist...

I går drog jag och Rebecca in till stan för att gå på after work. Det var verkligen på tiden, efter alla år vi kännt varandra så har vi aldrig någonsin varit ut tillsammans... Började med en "dagens" på en uteservering vid Gallerian... Vitt vin och fruktsoda... skum blandning men det slank ner utan problem. ...inte den enda konstiga blandningen för kvällen, lite senare på kvällen efter middagen, så testade vi någon ny drink med bland annat champagne i och det var väl lite si och så... champagne vill man nog bara ha som den är...
Efter lite tjejsnack så vandrade vi vidare till F12 - Fredsgatan 12. Vägen dit var rätt suddig på grund av stor matbrist då jag fick kasta min lunchlåda.... ingen hit att frysa in färdig färskpotatissallad...
Middagen bestod av Lax, potatis och sparris... så himla gott... måste dit fler gånger för det fanns såå mycket gott på menyn... Runt tolv tiden begav vi oss av hemmåt... Så här i efterhand skulle jag nog ha skippat de sista två drinkarna för jag har varit alltför trött idag.
Har haft en riktig slappar dag och bara myst med barnen i solen. För gisses vilket sommarväder... polen åkte fram och de hann med två badomgångar. Varmkorv till lunch var lagomt avancerat idag och till middag blev det Tom Kha Gai soppa gjord på bland annat kokosmjölk, ingefära, galangarot, chilli, vitlök, svamp, lök, morötter och kyckling. Barnen åt som bara den och tyckte att det var mums. Till efterrätt så kom glassbilen körandes precis i rätt tid.

Avslutade kvällen med att ta barnen på promenad till affären och handlade lite jordgubbar och rabarber. Jordgubbar till kvällsfika och rabarber till morgondagens bakning.
God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar